Țara Piticilor te învață cum să îți decorezi grădina și ce obiecte ornamentale să alegi pentru a crea un peisaj de poveste. Cu o experiență de peste 20 de ani în arhitectură peisagistică, suntem aici să te ajutăm cu designul grădinii tale, oferind sfaturi adecvate și informații de calitate menite să transforme o grădină monotonă într-una una de vis.

Înfrumusețează-ți curtea cu pitici de grădină

Piticii de grădină sunt una dintre cele mai importante componente ale folclorului european. Se crede că sunt paznicii care întrețin și protejează grădina în timpul nopții, când nimeni nu îi poate vedea. Printre sarcinile pe care le îndeplinesc se numără plantarea, săpatul și prășitul. În timpul zilei, ei stau în locuința lor de sub pământ, acolo unde bogățiile lor sunt ascunse. Tradiția s-a răspândit peste tot în lume, în unele locuri conceptul tradițional de pitic fiind înlocuit de spiriduși, flamingo sau chiar pinguini, în funcție de climat și cultura locală.

Crează o poveste unică

Piticii din ceramică sunt adesea preferați în multe grădini datorită durabilității materialului și a gamei largi de modele disponibile. Procesul de turnare a ceramicii permite olarului să modeleze piticul în numeroase ipostaze. Veți vedea pitici care par să alerge sau să se joace, întinși, așezați sau în alte poziții. Olarii adaugă și alte efecte prin diversitatea vestimentației piticilor și uneltelor de grădină ținute de pitici.

Adaugă un strop din personalitatea ta

Decorul grădinii calmează sufletul și încântă simțurile, așa că lasă-ți individualitatea să strălucească pe măsură ce adaugi ornamentele și îți vei transforma grădina într-una dintre cele mai frumoase experiențe din viața ta. Țara Piticilor te ajută sa construiești o grădină în tandem cu gândurile, sentimentele și aspirațiile tale cele mai nobile.

Transformându-ți grădina, îți transformi viața

Grădinile și ornamentele lor sunt simboluri ale feeriei, ale misterului și ale sensului. Schimbările din grădină oferă puterea de a-ți transforma starea de spirit și viața. Cu siguranță, accesoriile de grădină pot deveni simboluri ale binecuvântărilor vieții, deoarece îi încurajează pe oameni să-și îmbogățească mediul înconjurător.

Reîntoarce-te în sanctuarul tău cu plăcere

Oamenii caută diferite moduri de a adăuga semnificație, liniște sufletească și calitate vieții lor.
Străduiește-te să-ți decorezi grădina cu ornamente care te cheamă în mod magic să te întorci la sanctuarul din grădină. Caută diferite ornamente și decide-te asupra acelora care adaugă profunzime grădinii tale.